Projectadministratie

Werkt je bedrijf veel op projectbasis? Dan is een goede projectadministratie noodzakelijk. In een projectadministratie registreer je bijvoorbeeld hoe lang je bezig bent geweest met een project, bewaar je financiële overzicht en heb je inzicht in de kosten. Met de online oplossing van Groeps-kantoor wordt het beheren van je projecten eenvoudiger én heb je alle informatie overal snel bij de hand, of je nu op kantoor zit, thuis werkt of bij een klant bent.

Projectbeheer in de cloud

Altijd je eigen projectadministratie tot je beschikking: het kan met Groeps-kantoor. Van tijdsregistratie tot projectbeheer en van het delen van bestanden tot kostenbewaking: met onze online software heb je overal inzicht in de lopende en afgesloten projecten van je bedrijf. Bovendien maakt Groeps-kantoor het mogelijk om financiële overzichten te verkrijgen van al je projecten en factureer je direct vanuit het project bij zowel fixed price projecten als bij projecten waarover een nacalculatie moet worden berekend. Onze oplossing voor projectadministratie geeft je meer overzicht in de lopende zaken en zorgt ervoor dat je ook financieel volledig grip heeft op je projecten.

Oplossing voor projectadministratie in de regio Den Bosch

Met de cloudoplossing voor projecten van Groeps-kantoor, profiteer je van optimaal gebruikersgemak. Bij ons schaf je geen dure licenties aan, maar maak je voor een vast bedrag per maand gebruik van een betrouwbaar systeem dat altijd in de cloud beschikbaar is. Bovendien is werken met Groeps-kantoor zeer gebruiksvriendelijk: tijdschrijven doe je met een paar klikken vanuit de agenda, je controleert eenvoudig de stand van zaken en rapportages over de status van je projecten zijn altijd direct op te vragen vanuit het systeem. Bovendien hebben alle projectleden altijd toegang tot dezelfde gegevens, omdat alles veilig online staat opgeslagen. Zo blijft je projectadministratie voor iedereen actueel.

Kenmerken van projectadministratie Groeps-kantoor

De oplossing voor projectadministratie van Groeps-kantoor is geschikt voor zelfstandigen en kleine bedrijven, maar biedt ook voor grote bedrijven een uitkomst. Hieronder vind je een overzicht van de kenmerken van module voor projecten:

  • Overzichtelijk: bestanden, contactpersonen, taken en notities zijn gekoppeld aan projecten.
  • Urenoverzichten zijn eenvoudig te genereren.
  • Snel factureren vanuit het urenoverzicht.
  • Direct een factuurvoorstel verzenden naar de klant.