Relatiebeheer in een online CRM

Ben je op zoek naar een systeem waar je eenvoudig inzicht hebt in je klanten, je relaties gemakkelijk beheert en je contactgegevens opslaat? Groeps-kantoor maakt het mogelijk. Met Groeps-kantoor Relatiebeheer stel je de klant centraal, verloopt je werk efficiënter en verleen je nog betere service. En er is meer: met onze cloudoplossing beheer je eenvoudig al je contactpersonen en koppel je een contacthistorie aan personen en bedrijven. Zo heb je optimaal inzicht in mailwisselingen die je met contacten hebt gehad en vind je alles snel terug. Daarnaast zie je wanneer je collega’s contact hebben gehad met klanten. Zo voorkom je dubbel werk en beschik je over een duidelijk, kloppend en up-to-date CRM. Omdat de contactgegevens staan opgeslagen in de cloud, zijn ze overal beschikbaar. Ook als je op een andere plek aan het werk bent dan je collega’s, blijf je met elkaar in contact.

CRM-oplossing in regio Den Bosch

Zoek je een aanbieder van een CRM-systeem in de omgeving van Den Bosch? Dan ben je bij Groeps-kantoor aan het juiste adres. Onze cloudoplossing is ideaal voor kleine bedrijven of zelfstandigen die in groepen samenwerken aan projecten. Waar je je ook bevindt: met onze CRM-oplossing heb je altijd toegang tot de contactgegevens van je relaties. Bovendien staat alles veilig opgeslagen in de cloud én maken we dagelijks een back-up van alle gegevens. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van je bestanden en gegevens. Gaat er onverhoopt iets mis met het relatiebeheer of een van de andere modules? Dan staan we voor je klaar met onze professionele support. Ook ’s avonds, wanneer je er alles aan doet om je deadline te halen.

Kenmerken van het CRM-systeem

Kiezen voor het CRM van Groeps-kantoor betekent profiteren van optimaal gemak. Bij ons is er geen sprake van de aanschaf van dure licenties, maar ga je direct aan de slag. De cloudoplossing voor relatiebeheer is altijd beschikbaar en je gegevens zijn volledig up-to-date. Hieronder vind je een overzicht van de kenmerken van onze CRM-oplossing:

  • Bestanden en notities zijn gekoppeld aan bedrijven of contactpersonen.
  • Je hebt een up-to-date CRM-klantenbestand.
  • Klantgroepen zijn eenvoudig te onderhouden.
  • Mailinglijsten zijn gemakkelijk te beheren.