Twinfield Connector

Met de module Twinfield van Groeps-kantoor is het mogelijk om een koppeling te maken met je boekhoudsoftware. Standaard voer je gegevens van je relaties twee keer in in verschillende systemen: je boekhoudsysteem en je CRM systeem. Dat kost niet alleen veel tijd, maar zo ontstaat ook de kans dat de gegevens van elkaar verschillen of zelfs fouten bevatten. De unieke koppeling die Groeps-kantoor maakt met Twinfield, zorgt ervoor dat al je gegevens in beide systemen zijn opgenomen. Zo hoef je ze maar op één plek in te voeren. Met toevoeging van de adresmanager weet je bovendien zeker dat alle gegevens die je invoert kloppen.

Werking Twinfield koppeling

In Groeps-kantoor worden relaties 1-op-1 gekoppeld aan het Twinfield boekhoudsysteem. Als je een nieuwe relatie aanmaakt, zet je alle benodigde gegevens in de cloudsoftware. Dankzij de koppeling tussen het geselecteerde adresboek en Twinfield, wordt de nieuwe relatie daar ook direct aangemaakt. Dat kan zij als leverancier / crediteur, klant / debiteur of beiden. En vindt er een wijziging plaats? Dan hoef je deze alleen in te voeren in Groeps-kantoor. Vervolgens worden de gegevens in Twinfield automatisch bijgewerkt. Dat verkleint de foutkans aanzienlijk en bespaart tijd.

Koppeling met module facturatie

Beschik je ook over de module facturatie? Dan profiteer je van diverse extra mogelijkheden. Zo is het mogelijk dat definitief verzonden facturen automatisch geboekt worden in de boekhoudsoftware en worden betalingen 1 keer per dag automatisch geïmporteerd in Groeps-kantoor en gekoppeld aan de juiste factuur.