Over ons

Groeps-kantoor is een initiatief van Pieter van de Ven. Met zijn jarenlange ervaring als softwareontwikkelaar en leverancier van CRM-systemen, is hij een echte expert op het gebied CRM en cloudoplossingen. In zijn loopbaan was Pieter, voordat hij overstapte op het ontwikkelen van software, actief als verkoper bij IT-bedrijven. In deze functies had hij veel te maken met CRM-systemen. Omdat deze vaak niet aan al zijn wensen konden voldoen, heeft hij ervoor gekozen om zelf een systeem te ontwikkelen waarmee hij wél alles kon doen wat hij wilde en waar het gemiddelde MKB zelf eenvoudig de weg vindt. Dit heeft uiteindelijk geleid tot de ontwikkeling van Groeps-kantoor.

Bedrijfsprocessen doorzien voor procesoptimalisatie

Groeps-kantoor is een softwareoplossing waarin al je relaties zijn opgeslagen en waarmee je met diverse standaard modules beschikt over onder andere bestanden en een agenda- en mailoplossing. Daarnaast bouw je in een handomdraai een compleet dossier op bij een klant. Bovendien voeg je eenvoudig losse modules zoals facturatie, tijdregistratie en projectadministratie toe én is de oplossing altijd beschikbaar, op elk apparaat. Ben je op zoek naar cloudsoftware voor je bedrijf, maar weet je zelf niet goed welke oplossing geschikt is voor jouw wensen? Pieter helpt je: hij bekijkt de processen die spelen bij je werkzaamheden en doorziet wat voor software jij nodig hebt om efficiënter te werken en je processen te optimaliseren. Zijn aanpak is analytisch. Dat wil zeggen dat hij doelgericht te werk gaat en in korte tijd precies weet waar zich de knelpunten bevinden in jouw huidige manier van (online) werken.

Cloudoplossing van een specialist

Kies je voor de cloudoplossing van Groeps-kantoor? Dan ben je met Pieter verzekerd van een specialist die je meeneemt bij het inrichten van de software. Zo kun je erop rekenen dat je nieuwe softwarepakket voldoet aan jouw wensen. En heb je een vraag? Dan is die snel beantwoord. Ook wanneer je specifieke eisen hebt die niet standaard zijn opgenomen in de software, helpt Pieter je op weg. Met zijn servicegerichte instelling staat hij altijd voor je klaar wanneer je een vraag hebt.

Weten of Groeps-kantoor geschikt is voor jouw bedrijf? Neem dan contact op of vraag direct een offerte aan.