Transparant proces

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van Groeps-kantoor, maar is het voor jou nog niet duidelijk of het geschikt is voor jouw werkzaamheden? Wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Een eerste gesprek is natuurlijk geheel vrijblijvend.

Eerste kennismaking: wat verwacht je van een cloudoplossing?

Bij de kennismaking bekijken we samen wat jouw wensen als ZZP’er of MKB’er zijn voor cloudoplossing. Heb je bijvoorbeeld behoefte aan een passend CRM, een veilige cloudopslag of een betrouwbare projectadministratie? Afhankelijk van je huidige én toekomstige wensen, bekijken we met welke modules jij over de beste softwareoplossing beschikt. Bovendien maken we inzichtelijk hoe je op dit moment werkt en je administratie voert en hoe je dat efficiënter aan kan pakken. Vaak is je huidige manier van werken namelijk voldoende, maar behaal je met speciale software een grote tijdswinst. Daarnaast geven we je alvast een korte uitleg over de werking van Groeps-kantoor. Zo krijg je een goede eerste indruk van de software.

Aan de slag met Groeps-kantoor: inrichting van jouw pakket

Heb je besloten om te gaan werken met Groeps-kantoor? Goede keuze! Nu is het tijd om onze cloudoplossing specifiek in te richten voor jouw wensen. Inderdaad, voor elke klant stellen wij een uniek pakket samen. Zo ben je verzekerd van een cloudoplossing die perfect aansluit op jouw wensen. Ideaal, toch? Zodra we Groeps-kantoor volledig hebben ingericht, ga je ermee aan de slag. Uiteraard laten we je niet aan je lot over: je krijgt van ons een training waarin we je alles vertellen over de mogelijkheden. Ook als je al een tijdje werkt met onze software houden we je op de hoogte: elk kwartaal verzorgen we een bijscholing waarin we je updaten over alle nieuwe functies.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op.