Zo werken wij

Voordat je overstapt op online software, wil je natuurlijk weten hoe zo’n proces eruitziet. Daarom leggen wij je hieronder stap voor stap uit hoe we Groeps-kantoor bij jouw bedrijf installeren.

Stap 1: weten hoe het werkt

Het belangrijkste van nieuwe software, is natuurlijk om te weten of die past bij je bedrijf. Daarom krijg je van ons een vrijblijvende demo. Zo kom je te weten hoe de software eruitziet, wat je er allemaal mee kunt en hoe je het voor jouw bedrijf inzet. Na de demo weet je meteen of Groeps-kantoor bij je past.

Stap 2: processen in kaart brengen

Om optimaal gebruik te maken van Groeps-kantoor, is het handig om te weten hoe de processen in jouw bedrijf eruitzien. Zo weten we waar je behoefte aan hebt en welke modules voor jou van pas komen. Daarbij bekijken we meteen waar je tijdswinst kunt behalen. Het doel is namelijk dat de software het jou makkelijker maakt. Daar gaan we voor.

Stap 3: voorstel voor jouw pakket

Zodra we weten wat je nu en in de toekomst nodig hebt, doen we een voorstel voor de inrichting van jouw pakket. Standaard inbegrepen zijn mail, agenda en contacten. Verder zijn de volgende modules beschikbaar:

  • Projectadministratie
  • Tijdregistratie
  • Facturatie
  • Samenwerken
  • Workflow
  • Documenten

Stap 4: inrichten Groeps-kantoor

Aan de hand van de pakketten die je gekozen hebt, starten we met de inrichting van je pakket. We kennen de juiste gebruikersrechten toe per persoon, zetten contacten over en maken sjablonen voor documenten, projecten en facturen. Ook zorgen we voor de synchronisatie met je smartphone. Zo heb je zelf nergens omkijken naar.

Stap 5: aan de slag

Alles is klaar voor gebruik: tijd om aan de slag te gaan. Natuurlijk krijg je eerst een training waarin je precies te weten komt hoe je de software gebruikt. Zo haal je er het maximale voordeel uit. In het begin staan we stand-by om je vragen te beantwoorden. En ook daarna kun je altijd blijven rekenen op onze snelle service.

Meer weten over de modules? Download het whitepaper of neem direct contact op.