“Alles wat we nodig hebben, zit in één systeem”

Pascal Bekker, algemeen directeur van AB Lekdetectie

Vanuit het hoofdkantoor in Rosmalen spoort AB Lekdetectie door heel Nederland lekkages op. Sinds november 2017 werkt het bedrijf met Groeps-kantoor. De software leverde hen een flinke tijdsbesparing op. Pascal Bekker, algemeen directeur van AB Lekdetectie, vertelt over zijn ervaringen met Groeps-kantoor.

Alles in één systeem

“AB Lekdetectie werkt met 10 mensen in de buitendienst. Voorheen maakten we de planningen via Excel, mailden we in Outlook en legden we projectinformatie vast in Word. Het resultaat was dat we vaak dingen dubbel deden. In Groeps-kantoor hebben we alles in één systeem: adressen, agenda voor de buitendienst, e-mail, projectregistratie. Dat werkt veel sneller en makkelijker.”

Toegangsrechten per functie

“Bij ons werken 7 mensen met Groeps-kantoor. Alle medewerkers hebben toegangsrechten die bij hun functie passen. Zo kan HR bijvoorbeeld binnen de software vakantieaanvragen beoordelen of personeelsdossiers opbouwen. En de administratie kan bij projecten bekijken of er al een factuur is verstuurd.”

Op maat

“Naast de standaardopties heeft Pieter veel voor ons op maat gemaakt. Zo hebben we een koppeling die opdrachtbonnen in Groeps-kantoor automatisch doorstuurt naar de tablets van de buitendienst. Dat scheelt ons een hoop dubbel invoerwerk. Ook denkt Groeps-kantoor mee over de optimale route voor elke medewerker. Als we de planning voor de volgende dag klaar hebben, krijgen we automatisch te zien of we de slimste routes hebben gekozen.”

Hele verbetering

“De overstap naar Groeps-kantoor viel voor ons net in een drukke periode. Natuurlijk was het de eerste dagen zoeken, maar alle functies zijn ter plekke uitgelegd. Na een week was iedereen gewend. Nu we de software een tijd gebruiken, blijkt het een hele verbetering vergeleken met wat we eerst deden. Alles zit in de cloud, je hoeft niets apart op te slaan en je hebt elk project snel gevonden.”

Steeds uitgebreider

“Groeps-kantoor functioneert voor ons als een CRM, agenda en projectmanagement in één. Alles wat we nodig hebben als bedrijf zit erin, en met elke update worden de mogelijkheden uitgebreider. Als we een functie toe willen voegen, stuurt Pieter ons een offerte om dit te maken. Meestal halen we de kosten voor dat maatwerk er snel genoeg uit door de tijdsbesparing die het ons oplevert.”

Wil je meer weten over Groeps-kantoor? Neem dan contact op met Pieter.