“Met Groeps-kantoor is alles wat we nodig hebben online beschikbaar”

Marco van Rosmalen, eigenaar van administratiekantoor Adrisk

Adrisk is een administratiekantoor in Den Bosch voor ondernemers en particulieren. Sinds begin 2017 maakt het bedrijf gebruik van Groeps-kantoor. De software verving voor hen de vier losse pakketten waar ze eerder mee werkten. Marco van Rosmalen, eigenaar van Adrisk, vertelt over zijn ervaringen met Groeps-kantoor.

Alles in één

Marco: “Voordat we begonnen met Groeps-kantoor, werkten we bij Adrisk met losse pakketten voor mail, agenda, dossieropbouw en urenregistratie. Daardoor waren we continu aan het schakelen tussen programma’s. In Groeps-kantoor hebben we alles in één. Je hebt daardoor maar één tabblad openstaan op je computer. Dat werkt veel handiger.”

Genoeg mogelijkheden

“Binnen Groeps-kantoor maken we gebruik van de functies voor mail, agenda en tijdsregistratie. Daarnaast bouwen we dossiers van onze klanten op in de projectmodule. Die is daar niet direct voor bedoeld, maar omdat we er onze eigen draai aan hebben gegeven werkt dit goed. Ook houden we de vakantiedagen van medewerkers bij in Groeps-kantoor. Voor ons biedt het pakket meer dan genoeg mogelijkheden.”

Online beschikbaar

“Naast administratie en boekhouding doet Adrisk ook verzekeringen. Die tak van het bedrijf gebruikt ook Groeps-kantoor. Voor hen heeft Pieter een koppeling gemaakt met de tablets. Bij een klant vullen ze ter plekke de nodige informatie in. Dit komt vervolgens automatisch in de software. Alles wat je nodig hebt, is online beschikbaar. Daar hoor ik vaak positieve reacties over.”

Snel schakelen

“Soms willen we buiten het standaardpakket iets kleins laten aanpassen. Dan vragen we aan Pieter of hij dat wil meenemen in de volgende update. In andere gevallen is maatwerk nodig, maar ook dat wordt snel geregeld. Als ik bel met een vraag, krijg ik meestal meteen een tip om het probleem op te lossen. Ook op mails ontvang ik snel reactie. Het is altijd snel schakelen.”

Gebruiksvriendelijk pakket

“Ik beveel Groeps-kantoor regelmatig aan aan mijn klanten. Ik hoor vaak dat ze werken met verschillende pakketten. Dan vertel ik dat ik zelf een gebruiksvriendelijk pakket heb waar alles in zit. Eén van mijn grote klanten is zelf met Groeps-kantoor gaan werken. En zij zijn, net als ik, dik tevreden.”

Wil je meer weten over Groeps-kantoor? Neem dan contact op met Pieter.