“Groeps-kantoor werkt handig en geeft me een duidelijk overzicht”

Anne Donhuijsen, eigenaar van Ando Support

Onder de naam Ando Support werkt Anne Donhuijsen als Virtual Assistant voor verschillende bedrijven. Omdat haar klantenkring groeide, zocht ze naar een systeem om haar projecten makkelijker mee te beheren. Sinds eind 2018 werkt ze met Groeps-kantoor. Anne vertelt over haar ervaringen met de software.

Overzicht bewaren

“Voorheen deed ik bijna alles in Excel. Facturen maken, uren invoeren, offertes opstellen. Mijn agenda hield ik bij in Google. In het begin ging dat goed, maar naarmate ik meer klanten kreeg, was het steeds lastiger om het overzicht te bewaren. Daarom ging ik op zoek naar een tool waarin ik dat allemaal kan bijhouden. Die vond ik in Groeps-kantoor.”

Alles gekoppeld

“Ik gebruik Groeps-kantoor nu om te mailen en mijn agenda bij te houden, maar ook om mijn uren te registeren, projecten te managen en offertes en facturen te versturen. Het makkelijkst is dat alles aan elkaar gekoppeld is. Ik gebruik projecten samen met taken en tijdregistratie met facturatie. Dat werkt handig en geeft me een duidelijk overzicht.”

‘Dat doen we even’

“De implementatie van de software verliep heel soepel. Ik dacht in het begin: ‘dat doen we even’. Uiteindelijk hebben we heel wat uren gespendeerd aan de inrichting van het pakket. Pieter heeft me overal mee geholpen: factuurlay-out maken, e-mailhandtekening toevoegen, klantadressen beheren. Net zolang tot alles perfect werkte.”

Snelle service

“De software van Groeps-kantoor is heel uitgebreid. Ik kan er alles mee doen wat ik voor mijn bedrijf nodig heb. En als ik iets niet meteen kan vinden, stuur ik een mail naar Pieter. Dan krijg ik altijd binnen 24 uur antwoord met een uitleg hoe het moet. Als er een probleem is, reageert hij meestal nog sneller. Soms is iets zelfs binnen een uur gefikst. Het is echt: u vraagt, wij draaien.”

Wil je meer weten over Groeps-kantoor? Neem dan contact op met Pieter.