Softwarepakket op maat

Groeps-kantoor is helemaal af te stemmen op de processen van jouw bedrijf. Standaard in het pakket zijn de modules mail, agenda en contacten. Hieronder vind je meer informatie over de meest gekozen extra modules. Wil je daar uitgebreide informatie over lezen? Download dan hier het whitepaper.

Module 1: Projectadministratie

Hoe handig is het als je alle informatie van een project direct bij de hand hebt? Met de module Projectadministratie lukt dit supermakkelijk. Je maakt een project aan, koppelt de klantgegevens, contactmomenten en bestanden en registreert de gemaakte afspraken. Heeft je klant een vraag? Dan vind jij alles in een handomdraai terug.

Module 2: Tijdsregistratie

Als je aan een project werkt, is het slim om je uren vast te leggen. Om ze later de factureren, of om te berekenen of je ureninschatting klopte. In de module Tijdsregistratie vul je alle uren die je werkt snel in. Door dit te koppelen aan je projecten, zie je heel eenvoudig hoeveel uren je aan een bepaalde klus hebt besteed. Ook kun je urenoverzichten uitdraaien, waarop je ziet of je genoeg rendabele uren werkt.

Module 3: Facturatie

Met de module Facturatie bespaar je jezelf een hoop tijd aan het opstellen van facturen. De software stelt namelijk zelf een factuur op aan de hand van de gegevens die je hebt ingevuld in Projectadministratie of Tijdsregistratie. Heb je materialen of diensten die je veel gebruikt? Dan leg je hier een catalogus van aan waar je eenvoudig uit selecteert wat je nodig hebt. Alle facturen mail je vanuit de software snel als pdf naar je klanten.

Module 4: Relatiebeheer

Binnen je bedrijf heb je waarschijnlijk contact met veel verschillende relaties. Met de module Relatiebeheer stel je de klant centraal in de software. Door mailwisselingen en notities te koppelen aan een relatie, vind je altijd snel terug wat er speelt. Daarnaast is het in de module heel eenvoudig om klantgroepen aan te maken of mailinglijsten te beheren.

Overige modules

Naast de meest gebruikte modules, beschikt Groeps-kantoor over nog meer opties om je bedrijfsprocessen te ondersteunen:

Samenwerken: eenvoudig bestanden, agenda’s en contactgegevens delen

Documenten: bestanden veilig opgeslagen in de cloud, met dagelijkse back-up

Workflow: goedkeuren van inkomende en uitgaande documenten

Boekhouding: koppeling van je contacten in Groeps-kantoor aan je boekhoudsoftware en automatisch inlezen van de facturen. Nu beschikbaar voor:

    • Twinfield
    • e-Boekhouden
    • Exact Online

Wil je meer weten over de modules van Groeps-kantoor? Neem dan contact met ons op.